Ik streef ernaar met u samen te werken zodat u weer inzicht en controle krijgt wat betreft uw financiële situatie. Ook kan ik u ontzorgen door middel van mijn boekhoudpakketten en handige online tools op het gebied van administratie.

Financiële duizendpoot

Als financiële duizendpoot zorg ik niet alleen dat alles financieel goed verloopt binnen uw bedrijf, maar dat er ook een hoop verbetert. Ik zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen rondom automatisering en cloudoplossingen. Nieuwe moderne technieken pas ik zo snel mogelijk toe om werkzaamheden op gebied van administratie sneller te verrichten, zodat het minder tijd en geld kost.

Interim-klussen

Naast accountancy ben ik in staat om ICT-afdelingen of projecten aan te sturen en/of te beoordelen. Regelmatig word ik ingezet voor dergelijke interim-klussen. Zijn er problemen of onduidelijkheden in de geldstromen? Ik zoek alles tot op de bodem uit en zorg ervoor dat zaken weer goed gaan lopen. Ook beschik ik over kennis van salaris- en personeelsadministraties. Hierdoor ben ik ook inzetbaar als sparring partner van een MT of directie. Als u gebruik maakt van mijn hulp en expertise, dan weet u zeker dat uw onderneming een financiële verbeterslag door gaat maken.

Jacco Scheer

          

Inzage in de agenda van Jacco Scheer

Houdt het surfen over het internet veilig

Controleer het adres

Als u een website bezoekt, kijk dan naar het webadres (URL) en of er een hangslotje is te zien in de adresbalk. Dit certificaat geeft aan dat u op een veilige website zit. Ziet u geen hangslotje? Verstrek dan geen gevoelige gegevens via deze website.

Verzin sterke wachtwoorden

Het is belangrijk om een wachtwoord te creëren dat moeilijk te kraken is. Denk aan hoofdletters, cijfers of andere tekens. Gebruik verschillende wachtwoorden en wijzig uw inlogcodes om de zoveel tijd.

Gebruik uw gezonde verstand

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat meestal ook. Dat geldt dus ook voor alle aanbiedingen, vacatures en andere zaken die u op internet tegenkomt. Wees alert als u iets niet vertrouwt of niet kent.

Problemen of vragen?

Mocht u onverhoopt toch probelemen ervaren bij het gebruik van ons portaal of mocht u nog vragen hebben. Laat het ons dan weten en neem contact op.

stuur ons een bericht
Scroll naar boven