« Terug

Aantal keer gelezen99

Hoe log ik in op de mobiele app voor personeel & salaris?

Voor toegang tot de mobiele app is een e-mailadres en wachtwoord benodigd.

Het inloggen op de mobiele app voor personeel & salaris wordt verkregen als u het volgende stappenplan heeft doorlopen. Wanneer u nog niet de mobiele app voor personeel & salaris heeft geïnstalleerd op uw smartphone, bekijk dan het artikel:

Waar kan ik de mobiele app voor personeel & salaris downloaden?

Stap 1: Vul je domein in (wat vul ik in bij het domein?)

In Nmbrs® (de softwareoplossing waarin wij de personeel- en salarisadministratie voor uw werkgever voeren) wordt een domein gebruikt om in te loggen. Ons domein is smart-visie.nmbrs.nl.

Stap 2: Login gegevens invullen

Er kan worden ingelogd met een combinatie van het e-mailadres en wachtwoord of via Google Sign-In.

Het is voor deze stap van belang dat je in het bezit bent van een medewerker login in de webapplicatie. Als je nog geen medewerker login hebt, dan is het noodzakelijk dat je contact opneemt met jouw salarisadministrateur. Alleen jouw salarisadministrateur een medewerker login aanmaken.

Let op: indien je een medewerker login hebt voor meerdere bedrijven (binnen hetzelfde domein) dien je te kiezen voor één van de bedrijven. Wisselen tussen bedrijven kan door middel van uit- en opnieuw inloggen.

Stap 3: Verificatie

De laatste stap van het inlogproces betreft een verificatie. Deze verificatie kan op drie verschillende manieren worden voltooid:

  • Instellen van een pincode
  • Touch-ID (vingerafdrukherkenning)
  • Face-ID (gezichtsherkenning)

Je kunt nu de Nmbrs® app gebruiken

Als je bovenstaande stappen hebt doorlopen, kan je gebruik gaan maken van de mobiele applicatie. De salarisadministratie bepaalt welke functionaliteiten beschikbaar zijn.

« Terug

Scroll naar boven