Ondersteuning bij personeel & salaris

Het voeren van een personeel- & salarisadministratie is de meest belangrijke communicatie tussen u en uw werknemers. Tijdig en foutloos.

naar het portaal voor personeel & salaris
Aantal keer gelezen93

Waar kan ik de mobiele app voor personeel & salaris downloaden?

Er is een mobiele app voor personeel & salaris beschikbaar. lees verder
Aantal keer gelezen73

Hoe kan ik mijn personeelsdossier inzien?

Elke medewerker kan zijn of haar persoonlijke gegevens bekijken. lees verder
Aantal keer gelezen65

Hoe log ik in op de mobiele app voor personeel & salaris?

Voor toegang tot de mobiele app is een e-mailadres en wachtwoord benodigd. lees verder
Aantal keer gelezen40

Hoe kan ik mijn loonstrook opvragen?

De loonstroken 2020 en later kunnen worden bekeken in de mobiele app. lees verder
Aantal keer gelezen39

Hoe bereken ik de transitievergoeding?

Vanaf 2020 heeft uw werknemer recht op een transitievergoeding vanaf de eerste werkdag. lees verder
Aantal keer gelezen32

Hoe kan ik mijn jaaropgave opvragen?

De jaaropgave 2020 en later kan worden bekeken in de mobiele app. lees verder
Aantal keer gelezen31

Hoe kan ik mijn wachtwoord voor personeel & salaris (ExactOnline) herstellen?

Voor toegang tot personeel & salaris is een gebruikersnaam en wachtwoord benodigd. lees verder
Aantal keer gelezen30

Hoe kan ik verlof aanvragen?

Het aanvragen van verlof is mogelijk met de mobiele app. lees verder
Aantal keer gelezen29

Hoe werkt de mobiele app voor personeel & salaris eigenlijk?

Bekijk de video om een goede indruk te krijgen van de mobiele app. lees verder
Aantal keer gelezen25

Hoe log ik in op het portaal voor personeel & salaris (ExactOnline)?

Om toegang te krijgen tot personeel & salaris, is het hebben van een gebruikersnaam en een wachtwoord noodzakelijk. lees verder

Portaal

Personeel & salaris

Stel uw vraag

Overzicht

Scroll naar boven