Ondersteuning bij personeel & salaris

Het voeren van een personeel- & salarisadministratie is de meest belangrijke communicatie tussen u en uw werknemers. Tijdig en foutloos.

naar het portaal voor personeel & salaris
Aantal keer gelezen107

Waar kan ik de mobiele app voor personeel & salaris downloaden?

Er is een mobiele app voor personeel & salaris beschikbaar. lees verder
Aantal keer gelezen102

Hoe log ik in op de mobiele app voor personeel & salaris?

Voor toegang tot de mobiele app is een e-mailadres en wachtwoord benodigd. lees verder
Aantal keer gelezen56

Hoe kan ik mijn personeelsdossier inzien?

Elke medewerker kan zijn of haar persoonlijke gegevens bekijken. lees verder
Aantal keer gelezen54

Hoe kan ik mijn loonstrook opvragen?

De loonstroken 2020 en later kunnen worden bekeken in de mobiele app. lees verder
Aantal keer gelezen50

Hoe kan ik verlof aanvragen?

Het aanvragen van verlof is mogelijk met de mobiele app. lees verder
Aantal keer gelezen49

Hoe bereken ik de transitievergoeding?

Vanaf 2020 heeft uw werknemer recht op een transitievergoeding vanaf de eerste werkdag. lees verder
Aantal keer gelezen49

Hoe kan ik mijn jaaropgave opvragen?

De jaaropgave 2020 en later kan worden bekeken in de mobiele app. lees verder
Aantal keer gelezen11

Hoe werkt de mobiele app voor personeel & salaris eigenlijk?

Bekijk de video om een goede indruk te krijgen van de mobiele app. lees verder

Portaal

Personeel & salaris

Stel uw vraag

Overzicht

Scroll naar boven