« Terug

Aantal keer gelezen115

Hoe log ik in op het portaal van Smart Visie?

Iedereen die opgenomen is onze database, heeft de mogelijkheid om deze gegevens in te zien door zich aan te melden op het portaal.

Aan bezoekers van het portaal die nog niet aangemeld zijn, wordt het aanmeldscherm getoond.

Voordat u gaat inloggen is het altijd raadzaam om de website te controleren op veilig gebruik. Dit doet u door te controleren of er in de adresbalk van de browser de indicatie van een veilige verbinding wordt aangegeven. Veelal wordt dan het adres in een groene kleur weergegeven in combinatie met een slotje. Wij maken gebruik van een certificaat en een https verbinding. Een andere belangrijke controle die u zou moeten doen voordat u gaat inloggen, is door het controleren van het internetadres. Het portaal van Smart Visie is te bezoeken via https://portaal.smart-visie.nl

De gebruikersnaam is gelijk aan het e-mailadres waarmee wij met u communiceren. Bekijk anders even naar welk e-mailadres wij u de laatste keer onze nieuwsbrief hebben verzonden.

Het wachtwoord is ons niet bekend en zullen wij nooit voor u bedenken of aan u vragen. De eerste keer bij het aanmaken van u als gebruiker wordt dit wachtwoord door het systeem bedacht. Nadat u dit wachtwoord voor de eerste keer heeft gebruikt, wordt u gelijk verzocht om een nieuw wachtwoord te kiezen voordat u verder kunt. 

Mocht u het wachwoord vergeten zijn, kies dan voor de optie 'Wachtwoord vergeten?'

Voor de veiligheid is het beter om het automatisch geplaatste vinkje bij 'Onthoud mij, bij een volgend bezoek met deze computer wil ik nog steeds ingelogd zijn' te verwijderen. Anders hebben andere gebruikers van uw computer ook toegang tot uw persoonlijke gegevens. Wij raden u ook aan om het vinkje bij 'Vergeet mij op alle voorgaande computers waar ik onthouden ben', zodat u zeker weet dat alleen u toegang heeft tot ons portaal. Wel een zo veilig idee.

Wanneer u het juiste e-mailadres heeft ingevoerd met het daarbij behorende wachtwoord, kunt u op 'INLOGGEN' klikken. Hierna zal het openingsscherm worden getoond van het portaal.

« Terug

Scroll naar boven