« Terug

Aantal keer gelezen124

Hoe kan ik mijn wachtwoord voor het portaal herstellen?

Mocht u uw wachtwoord voor toegang tot het portaal zijn vergeten, dan kunt u deze eenvoudig weer opnieuw laten aanmaken.

Uw wachtwoord is bij ons niet bekend. De eerste keer is dit automatisch aangemaakt door het systeem zelf en is voor ons niet inzichtelijk. Wij zullen u ook nooit vragen om uw wachtwoord. Houdt het wachtwoord ook voor uzelf en verstrek deze nooit aan anderen.

Het opnieuw laten aanmaken van uw wachtwoord, gaat met een aantal stappen. Klik op 'Wachtwoord vergeten?' bij het aanmeldscherm voor het portaal om te komen bij stap 1. In deze stap moet de gebruikersnaam worden aangegeven. De gebruikersnaam is gelijk aan het e-mailadres waarmee wij met u communiceren. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van het veld e-maildres, zodat het systeem u ook uw gebruikersnaam gaat toesturen.

Na het versturen van deze gegevens, zult u binnen enkele minuten een e-mail ontvangen met daarin uw gebruikersnaam en een activatiecode. Deze activitatiecode bestaat uit willekeurige 32 tekens (cijfers, letters en hoofdlettergevoelig) en zal moeten worden aangegeven bij stap 2. Om het een en ander voor u wat eenvoudiger te maken, zal er ook een directe link worden getoond in het bericht. Wanneer u op die link klikt, zal de activitatiecode automatisch worden ingevuld, waardoor u alleen nog een nieuw wachtwoord zult moeten aangeven.

Ter controle zult u het nieuwe wachtwoord tweemaal moeten invoeren. Wanneer de ingevoerde gegevens correct zijn, is het wachtwoord gewijzigd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging. Hierna kunt u zich opnieuw aanmelden met het nieuwe wachtwoord.

« Terug

Scroll naar boven