« Terug

Aantal keer gelezen52

Hoe kan ik mijn sessie op het portaal veilig afsluiten?

Wanneer u het portaal wilt afsluiten, is het verstandig om u hiervoor af te melden. Dan krijgen onbevoegden geen toegang tot uw gegevens.

Via het portaal delen wij persoonlijke gegevens met u en liever niet met anderen. Het is natuurlijk niet wenselijk dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Het is daarom wenselijk dat u na het gebruik van het portaal, zich afmeldt op het portaal. Wanneer onbevoegden toegang hebben of krijgen tot uw computer, is het moeilijker om alsnog toegang te krijgen tot het portaal. Wel zo veilig.

Omdat wij het belangrijk vinden dat uw persoonlijke gegevens zo veilig mogelijk zijn en blijven, hebben wij onderaan elke pagina op het portaal een melding geplaatst. Met deze melding willen wij u eraan herinneren dat u aangemeld bent op ons portaal en dat het verstandig is om u na de sessie af te melden op het portaal.

Om de pagina te krijgen waarop u zich kunt afmelden, kunt u klikken op AFMELDEN rechtsbovenin de menubalk of op de getoonde melding onderaan de pagina. De afmeld pagina wordt hierna getoond.

Wanneer u op de button UITLOGGEN klikt, zal u worden afgemeld voor het portaal. Het scherm om u opnieuw aan te melden zal hierna worden getoond.

« Terug

Scroll naar boven